lördagskväll

Då var det kväll igen. idag har jag varit ute i skogen och knallat det var skönt förutom alla mygg dom var irriterande sen kom det lite regn. Vi hamnade i ett sumpområde inte kul det var så mycket vatten i skogen men vi kämpade oss igenom det med. Vi åkte lite längre upp och där hittade vi  lite kantareller men dom var inte så stora än men om någon vecka så kan man nog hitta mer hoppas jag.
Det är så skönt med skogen att kunna gå ut när man vill det är rogivande med naturen man kan släppa alla tankar bara tömma sig inga problem finns där heller. Undrar hur världen skulle se ut med bara bettong ingen träd blommor,fåglar, jag skulle inte vilja leva så hoppas att det inte försvinner att våra barn och barnbarn får uppleva den underbara natur som vi har idag.
Nu är det sent och jag ska sova lite men vi hörs


Fredag kväll

jaha då var det fredag igen dagarna bara springer iväg så man hinner knappt med men så är det nog för alla.
Har inte gjort så mycket idag var och handlade lite mat det är ju ett måste mycket folk var det på affärn som alla fredagar köpte en present till Lukas som fyller 5 år idag. åkte sen över till dom och lämnede paketet och var ner till hagen för att hämta min häst men hon ville inte bli fångad idag så då fick det vara orkar inte att jaga henne.
så jag åkte hem och lagade mat till odjuren hemma. så nu är man mätt i magen och orkar inte så mycket mer i kväll.
Det blir till att slappa framför teven resten av kvällen. vi hörs en annan dag.

åskan har hälsat på

Idag har det varit skit väder regn och åska nästan hela dagen men det är lite mysigt med åska jag trivs med att sitta på altanen när det brakar loss men min hundar är mindre roade av det inte lika roligt men det brukar lätta för dom när jag är lugn.Nog pratat om det.

Idag var det dags med dressyr igen lika roligt varje gång ,man är lite spänd på vad Ann hittar på för något och idag gick det kanon bra för oss vi körde lite öppna och sluta det med sluta har vi lite problem med men det gick ganska bra sen körde vi med kort trav som är ganska jobbigt för pia samtidigt så ska hon vara i form det var inga problem det heller och vi fick jätte mycket beröm av Ann. Man blir så glad när det går bra och vi har kämpat väldigt länge för att komma dit vi är idag.Ann säger att det är så kul att se pias utveckling med tanke på hur hon var i början då kunde man lika gärna åka av  när man skulle göra något nytt moment men det var länge sen.

Nej nu ska jag nog ta mej an mina hundar lite en kvälls promenad tror jag sen kan man sova gott jag behöver sträcka ut ryggen lite efter kvällens jobb men vi hörs en annan dag ha det bra.

En regnig dag

Hej det var inte igår jag skrev.

Det har varit regn i flera dagar nu och ganska kallt ute inget skönt väder precis men det är bara att gilla läget .
Man får inte mycket gjort om dagarna men jag har en infektion i kroppen nu så man orkar inte mycket men jag var iväg till stallet och red pia i går kväll det var skönt och träna lite inför dressyren på onsdag. Men pia var inte så pigg hon var ganska uppäten av mygg och broms hon blir lite sänkt av det en slags allergi skulle jag tro men jobba kunde hon iallafall
men man får ta det lite lugnt så går det ganska bra.

Sov ganska länge idag man blir trött av penecilinet men det gör inget när det regnar ute . sen körde jag kenth till arlanda för att han skulle jobba han kommer hem på torsdag morgon sen bar det hem igen inte kul för hemma så hade man inget att göra förutom att laga mat tråkigt värre jag vill ha lite liv omkring mej men det går ju inte just nu.
Jag längtar till i höst när jag kan börja att jobba igen och få ett liv igen känna mej behövd och kunna prata om jobbet istället för dammråttorna som finns hemma man är ganska tåkig skulle jag tro har tappat sugen på livet just nu
men man får väl hoppas på att det blir bättre.
Nej nu ska jag sluta men jag återkommer igen

RSS 2.0