Snart är segern min

Efter 22 års kämpade så har jag segern i min hand men det behövdes 3st advokater och en stämningsansökan så kröp
försäkringsbolaget till korset. Men det har inte varit lätt må jag säga jag vet inte hur många gånger man har varit på väg att ge upp. När jag blev påkörd 1987 så trodde jag inte att man skulle behöva att försvara sig hela tiden.Det var ju inte mitt fel det var ju jag som blev skadad.Men så var inte fallet jag fick hela tide försvara mej tex,vad gjorde du där eller men du kunde ju skaffa barn så det är väl inget fel på dej och min fråga var ju då att skulle man sluta leva bara för att man blivit skadad i olyckan. och det tyckte dom.
Att man var så skadad och behövde gå igenom två operationer i nacken och fick även kronisk värk tyckte dom var helt normalt.Men jag har ju mina barn och min sambo som har sett till att jag inte givit upp. Och jag måste ju visa för andra människor att dom har rätt till ersättning efter olyckor och att man inte ska ge upp.Jag är ju ett levade bevis på att man kan få rätt mot ett försäkringsbolag. Jag hoppas nu att andra kämpar vidare och inte ger upp.
Fortfarande så lever jag med kronisk värk är halvt sjukpensionär och jobbar halvtid .Men jag har i alla fall fått kämpa det kan ingen ta i från mej.Lilla jag har vunnit mot stora försäkringsbolaget det ni är inte illa.
Fortsättning följer MVH Tina


Kommentarer
Postat av: mickessyster

Bra skrivet mamma:D<33

2009-05-21 @ 22:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0