sömnlöst

Klockan är nu 05:30 och jag håller på att väcka min son som ska upp och jobba inte det lättaste ska jag säga.
Det är otroligt vad svår väckt han är.
Men det var inte det jag skulle skriva om,  jag har inte fått sova något inatt igen det är en bristvara för mej och det spelar ingen roll att jag äter smärtmedicin och har även sömntabletter vissa nätter så vankar jag fram och tillbaka det är så tröstlöst..Och inatt har det varit extra jobbigt då kenth håller på att bli sjuk så han har snurrat och låtit hela natten det gör inte saken bättre.
Och när man inte kan sova så ligger man och funderar på allt möjligt som tex.ekonomin barnen, djuren, och även jobbet men kommer man fram till något vettigt nej skulle inte tro det.
Jag må vara ett hopplöst fall men någon gång så kanske det blir bättre inte vet jag.

Jaha det var de har lyckats att få upp micke iallafall ska ta upp hundarna och ge dom mat sen ska jag nog försöka få lite sömn  tror jag.

Lördagskväll

Då var det kväll igen och inte har man fått något gjort heller. Det har nu regnat konstant sen i går morse tråkväder med andra ord.Kenth och micke skulle ju flytta åt svägerskan idag men hon dök inte upp på stationen i morse hon försov sig och hade tappat mobilen i taxin inatt klantskalle  så dom fick åka hem  igen dom var inte glada själv har jag häckat framför teven man orkar inte att göra så mycket när det är sånt här väder.

Ringde till Anneli och hörde hur det var med Pia undrade om vi skulle ta in dom ikväll efter som att det regnar hela tiden men dom hade varit inne i natt och sovit sköntmen jag sa att om dom ville så kunde dom ta in dom inatt också.
Man kan inte jobba med hästarna dom är ju dyngsura det är tråkigt tycker jag.

Kenth och jag åkte till Björklinge och handlade lite. Vi tog en extra sväng och kollade läget men inget nytt hade hänt på byn. Vi lagade mat sen blir det fika.

Danielle kom förbi och sa hejdå hon ska till sin pappa i 4veckor i mellerud hon åker buss ner tar ju ganska lång tid 5 el 6 timmar på buss inte kul precis.
Nej nu ska jag sluta och fika lite sen blir det sova.

Lördagmorgon

I går var det en sjusovardag minnsan det regnade hela dagen jag var trött och sov minst halva dagen. Var inte på så bra humör heller.

Lördagmorgon vaknade första gången kl01:10 var då upp och tog värk medicin somnade om ganska snabbt. Sen vaknade jag kl 05:20 gick upp och rökte tog sen morgon medicin ,gick och lade mej igen men somnade inte om så det var bara att kliva upp.
Jaha nu är kl 06:00 värmde på en kopp kaffe och ute så regnar det och är bara 10 grader suck när kommer värmen tro
Kenth kom upp nu han Micke och Adde ska åka till vansbro och flytta åt Lisso för hundraelfte gången. Denna kvinna har svårt att rota sig någonstans.hon är alltid på väg till nya äventyr.

Jag undrar vad man ska hitta på idag då, städa eller trimma hundar kanske rida Pia vi får se, nu ska jag dricka kaffe.

Hönsmamma

Jag har alltid fått höra att jag är en hönsmamma från mina vänner och det stämmer nog och det gäller inte bara mina barn även mina djur. Så när jag kom till stallet härom dan och såg min häst  vara skadad igen så blev jag matt och tänkte inte nu igen. Hon hade nog gått omkull i hagen så hennes bog var svullen och hon ömade väldigt när jag klämde och masserade. Så det var bara att ringa hästmassörn men jag hade tur han kunde komma redan på måndag skönt men som sagt var visste jag inte om han skulle fixa pia eller om jag måste ta ut hästkiropraktorn och då blir det dyrt.
Men Wesse kom och det var inte så farligt men henne hon hade fått en settning i bogen men han lösgjorde henne ganska snabbt och körde med laser och masserade vilken suck det kom från pia när det var över.
Skönt att det inte var värre,men jag måste säga att djuren är helt underbar på att tala om när något är fel med dom så man måste vara lyhörd när man har djur det har jag fått lära mej allra helst hästar för dom talar verkligen om när något är fel och det bästa är att dom även talar om när det är något fel med oss människor, för det gjorde pia när jag fick min hjärtinfarkt jag visste inte då men nu i efterhand så förstår jag.
Nathalie skulle rida pia på banan eftersom att jag skulle in på operation men när vi kom ut så började pia att studtsa och bråka med nathalie jag tog tag i pia och sa åt henne att sluta vi gick runt ett tag sen måste jag sätta mej på backen för jag fick ont i bröstet och det slutade med att ambulansen fick komma och ta mej till sjukhuset för det var en hjärtinfarkt som jag fick så nu efter vet jag varför pia bråkade hon kände på sig att jag var på väg att bli dålig så nu lyssnar jag alltid på pia för hon känner det långt före mej.Även mina hundar känner på sig om jag är på väg att bli dålig.
Dom är mina skyddsänglar.

Lite tankar om livet

Ibland undrar jag om livet varit lättare om jag haft en annan mamma, en mamma som bryts sig om en när man var ny född. istället så var spriten viktigare än ett litet barn som inte valt att bli född. Då skickar man iväg barnet till barnhem och dricker sig full istället. Så en månad gammal blir man föräldrarlös och ingen som bryr sig om en.
Man kastas mellan olika hem fram till 6års ålder då placeras man i fosterhem med orden att du får komma hem om en månad det lovar jag, jag kommer och hämtar dej jag lovar det.
så jag stod i fönstret varje dag men ingen mamma kom och hämtade mej. Min mamma ville inte ha mej hon hade nya barn.så jag fanns inte längre för henne.
Hur förklarar man för ett litet barn att ens mamma inte vill ha en att man är bara är jobbig det har jag undrat i  många år.
Men jag hade lite tur som kom till mina fosterföräldrar när jag var 6 år där var jag kvar i 17 år, men det var inte l lätt det heller jag var ju bara lånegods och jag tordes inte börja tycka om dom för då skulle jag skickas till ett nytt hem och det ville jag inte,men jag ville till min mamma men det skulle jag inte få det gjorde dom klart för mej för hon ville inte veta av mej.
Först i tonåren gick det upp för mej att jag inte var önskad av mina biologiska föräldraroch mina fosterföräldrar försökte att få mej att förstå men jag sökte efter bekräftelse hela tiden av dom jag utsatte dom för mycket men dom skickade inte iväg mej i allafall. Idag så undrar jag hur dom stod ut med mej för jag var inte lätt att ha att göra med.
Jag önskar att jag talat om för dom att jag älskar dom,att jag har dom att tacka för att jag är den jag är idag men någon dag så ska jag göra det men jag vet inte hur bara.

Det är svårt att förstå att som mamma bara lämna iväg sitt barn, jag kan inte själv tänka tanken att lämna iväg mina barn dom har ju inte valt att komma till denna värld, för det har jag valt att föda mina barn och fostra dom på ett sätt som jag hoppas har varit rätt. Och jag är stolt över mina barn.


RSS 2.0